Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Η πρώτη ανάρτηση αυτού του ιστολογίου θα είναι αφιερωμένη στα "ταξίδια". Σε αυτά που μας σημάδεψαν και μας χαρακτήρισαν, μας κούρασαν και μας αναζωογόνησαν, μας οδήγησαν στο τέλμα (το προσωπικό του καθενός) και μετά στην Ιθάκη του. Κάθομαι στη βιβλιοθήκη και αναπολώ στιγμές από το φοιτητικό μου ταξίδι...Και σας καλώ να περιγράψετε πόσο ικανοποιητικό ήταν για σας το ταξίδι της ζωή σας.

15 σχόλια:

apostolo είπε...

Παλικάρι καλως ήρθες στον κοσμο του blogging!!!Καθως βρισκομαι κ εγώ μαζί σου στην βιβλιοθήκη και βλεπουμε τα μαναρια, αναλογίζομαι τα ταξίδια της ζωής μας... θα επανέλθω δρυμμητερος γιατι μόλις περασε ενα...κωλάρι!!!

sakatemenos είπε...

Ρε silver, είχα πρόθεση το Blog μου να είναι ποιοτικό, να ξεφύγει από τη μιζέρια των δικών σας. Δεν τα καταφερα. Με έριξες στο τέλμα από την πρώτη αναρτηση. Δεν πειράζει. Ας συνεχίσω και γω στο mainstream.

sakatemenos είπε...

Και συνεχίζω στο mainstream: προς τα που ταξιδεύουμε (βλέπε φωτο);

Evripidis Themelis είπε...

ΑΒΕ Σακατεμένε....Οι απανταχού blogers σε καλοσωρίζουν.....

sakatemenos είπε...

καλως σας βρηκα...

kar είπε...

Σχόλιο καρ Νο1: Καλώς τον σ(α)κατεμένο. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό δεν ασχολούμαστε με τα ταξίδια, αλλά με τα ξύδια. Ας αλάξουμε ρότα λοιπόν και ας μετακινηθούμε από τη μίζερη, παθητική στασιμότητα. Ως άνθρωπος της πρωτοβουλίας (μαρία της σιωπής, Χαλκιδική2001), παίρνω την πρωτοβουλία και λέω ας είσαι εσύ αυτός που θα κάνει την αρχή

kar είπε...

Σχόλιο καρ Νο2: Ας μην είναι τα ταξίδια προς τα πίσω, αλλά προς τα μπρος. Η φοιτητική ζωή ήταν ωραία, αλλά πέρασε. Και δεν περάσαν και πολλά χρόνια από τότε, άρα είναι ψιλο-γραφικό να την αναπολούμε. Όπως επίσης είναι μάταιο να αναπολούμε και πρόσωπα που περάσανε από τη ζωή μας ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ!!!! (με μόνη εξαίρεση τη Μαρία της σιωπής)

kar είπε...

Σχόλιο καρ Νο3 και πέφτω για ύπνο:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 ξεκινά τη Δευτέρα 19.Μαϊ.2008. Για τα εισιτήρια διαρκείας που θα αγορασθούν μέχρι και την Παρασκευή 20.Ιουν.2008 θα ισχύσουν οι περυσινές τιμές.
Πηγή: www.paokfc.gr

Σύντροφοι κωλομπαράδες τρέξτε να προμηθευτείτε διαρκείας να στηρίξετε την ομάδα, γιατί με έχετε φέρει στο αμήν με τη αποκλειστικά και μόνο θεωρητική υποστήριξη σας. Το νου σας, θα σας κάνω αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και κάθε φορά που λέτε ΠΑΟΚ θα πληρώνετε πρόστιμο!!!

kakkos17 είπε...

DAKI palikari kalos ton mas....Edw pou irthes prepei na xes kala pos maytoys poy tha sinanastrefese einai epikindinoi to nou soy, den paizoun...! ! Tha prepei na eisai apo kathe apopsi etimos na antexeis pola kai tha dixei...... To noy soy,kikloforisan fimes poy len pos o SILVER egine magggas ....Apologisoy??

+poulia είπε...

Παλικάρι με συγκίνησες! Γεια σου. Είναι δύσκολο να κρατήσεις υψηλό επίπεδο στο μπλογκ σου με τα μπουρδέλα που έμπλεξες. Αν θέλεις υψηλό κοινωνικό και μορφωτικό επίπεδο ψάξε το ναρίτα. Κάπου εδώ τριγυρνάει...

ΥΓ. Βάλε με λιγκ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ

apostolo είπε...

Σε εχω ρε παλικαρι

+poulia είπε...

ααα, πες έτσι...
Πότε θα πάμε βιβλιοθήκη παρέα;

kar είπε...

Στην Ελλάδα είμαι Έλληνας;;;;;;;
Δηλαδή τί συνέμενε αυτό;
Να αλλαχτεί αμέσως.
Α.... και ο γάτος να γίνει ασπρόμαυρος, αλλιώς να αλλαχτεί και αυτός

+poulia είπε...

"Στην Ελλάδα είμαι Έλληνας" Καρ, είναι μεγάλη θεωρία, που θα αναπτυχθεί εκτενώς στον Παναγιωτάκη το ΣΚ...
Δεν θίγει την πολυδιάστατη καταγωγή μου.

kakkos17 είπε...

kar: DIEREUSAN NEA APO EGIRI PIGI POS AUTOS O GATOS KOITOUSE EPI WRES KAI MERES TON DAKI STA MATIA TOU KATO KEFALIOU KAI NOSTALGOUSE, MA AUTOS APO TIN XARA TOU PRIN KAN GINEI AYTO IXE FORESEI PROFILAKTIKO, MA SAN SAKATEMENOS POU EINAI OLOS TIXEOS ITAN XROMATOS MAURO ME APOTELESMA NA MIN VLEPEI TON GATO ! ! ! PAIDIA DINO TO SINTHIMA DIOTI EXW AGANAKTISEI MAS EXEI KANEI OLOUS REZILEI,GIA NA KANETE KATI NA TON SINETISETE,DIOTI EIMAI ENA VIMA PRIN TON ANALAVO EGO... VAKI TO NOU SOU ERXOME FOURKIOZOS KAI ME EPIXIRIMATA....